Algemene voorwaarden en privacybeleid
Door lid te worden van S.V. FMC ga je akkoord met de voorwaarden voor het lidmaatschap (statuten en huishoudelijk reglement) en het privacybeleid. Klik om de statuten, het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring te lezen.

Log in als gebruiker als je al een account hebt of maak er hieronder 1 aan.

Onthoud mij

Aanmelden als lid

Om je in te schrijven als lid van onze Studievereniging maak dan eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

Je wordt daarna meteen naar het aanmeldformulier verwezen om het in te vullen.

Wachtwoord maken voor je gebruikersaccount:
Je wachtwoord dient in elk geval 1 Hoofdletter, 1 Cijfer en 1 Symbool te bevatten.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Betalingsverplichting
Om lid te worden van S.V. FMC, vragen wij lidmaatschapskosten van €12,50 per jaar. Indien een labjas bij het lidmaatschap gekocht wordt, vragen wij eenmalig €35,- (lidmaatschap voor één jaar + labjas). Om lid te worden van S.V. FMC dien je akkoord te gaan met de betalingsverplichting voor het lidmaatschap van S.V. FMC.