bestuur sv fmc 1170px

Evenementen

LUSTRUMFEEST: CODE GROEN

De lustrumcommissie van FMC presenteert:
Het lustrumfeest ‘CODE GROEN’ voor de 10e verjaardag van FMC!

De lustrumcommissie is druk bezig geweest om een lustrumfeest voor jullie te organiseren. Voor het feest hebben we een super vette locatie, namelijk 2 feestzalen bij Lijm & Cultuur!

Voor een leuke foto met je studievrienden, is er een polaroid photobooth geregeld.

Wanneer: vrijdag 8 maart
Hoelaat: 21:00 tot 03:00
Toegang: van 21:00 tot 22:00
Waar: Lijm & Cultuur. Rotterdamseweg 272, Delft (2 minuten vanaf Inholland)
Kaartverkoop t/m donderdag 7 maart via je persoonlijk FMC-account.

Vroege vogels kopen hun kaartje met korting!
Early sjons betalen €15,- van donderdag 14-2 t/m vrijdag 22-2.
Late sjonnies betalen €20,- van zaterdag 23-2 t/m donderdag 7-3.
Kaartverkoop aan de deur is niet mogelijk.

Kaartjes kun je HIER kopen. 

Dresscode: 10 tinten groen / groen moet je doen / iets groens natuurlijk

Alleen FMC-leden kunnen kaartjes bestellen, via hun eigen account. Sipke leden; niet-leden en andere externen zijn natuurlijk ook welkom! Zij vragen een FMC-lid om een kaartje te bestellen. Deze moeten zich als één groep bij elkaar (met het FMC-lid) bij de deur melden voor binnenkomst! De deur is open van 21:00 tot 22:00 uur. Vanaf 22:00 uur is het enkel een uitgang, dus wees optijd.

We zien jullie dan!

Met feestvierende groet,
De 2e Lustrumcommissie van S.V. FMC

Ook belangrijk:

  • Voor vragen over je persoonlijke FMC account als FMC-lid: check je mail op oude emails van FMC, vraag het bestuur of vraag de lustrumcommissie (Jordin, Jeroen, Tijmen of Elene).
  • Moeite met een FMC-lid vinden die je kaartje kan kopen? Vraag de lustrumcommissie.
  • Vergeet niet je ID-kaart bij je te hebben voor de leeftijd controle. Geen ID-kaart = geen alcohol.

Excursie: Lely

Na Koppert is er in maart een excursie naar Lely op vrijdag 1 maart! Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe bieden ze oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melken tot reinigen. Voor meer informatie over Lely klik hier

Oud Dier- en Veehouderijstudent Nathalie van den Berg zal ons rondleiden door de dairy fabriek om de innovatieve oplossingen aan ons te laten zien. Daarna krijgen we nog een uitleg over alle producten van Lely en een presentatie over het bedrijf.

Belangrijke informatie
Datum: vrijdag 1 maart

Tijd: 14:30 – 16:30 uur
Kosten: gratis!
Plaats: Lely International, Cornelis van der Lelylaan 1, 3147 PB Maassluis

Wil je een kijkje nemen bij een groot dier- en veehouderij bedrijf of ben je geinteresseerd in werking van machines? Dat kan! Aanmelden kan hier t/m donderdag 28 februari.

Borrel: Het Zonnige Zuiden

Het is bijna februari en weer tijd voor een gezellige borrel! Even lekker met zijn allen alle tentamenstress eruit dansen onder het genot van een heerlijk drankje!

Het thema van de borrel is het zonnige zuiden, dus trek allemaal je meest zomerse kleding aan! Iedereen verlangt in deze koude winterperiode namelijk wel naar een lekker warm zonnetje en zo kan je je winterdipje dit jaar even over kan slaan. Ook zijn er een aantal stagiairs weer terug van stage, dus dubbel reden voor een feestje! Helaas moeten we deze borrel ook weer een paar stagairs uitzwaaien..

Tijdens deze borrel wordt de bestemming van de studiereis van FMC bekend gemaakt. Bovendien kan je weer genieten van wat biertjes, wijntjes of fris voor maar 1 euro per stuk (3 drankjes voor 2,50 euro). Betalen kan dit keer alleen via pinpas. De borrel is in de aula van Inholland op 7 februari van 16:00 tot 18:00 uur. Daarna nog eten en doorfeesten op een andere locatie kan altijd!

We hopen dat het weer een gezellige FMC borrel wordt en hopen jullie allemaal weer te zien!

Excursie: DSM

Excursie DSM

Ook in 2019 gaat FMC weer vrolijk door met excursies. Dit maal gaan we op bezoek bij DSM. DSM is een bedrijf dat thuis is in vele takken van food, maar ook voor tuinbouw is dit een leuke excursie. Wij komen voor de biochemie en om kennis te maken met het bedrijf. Het bedrijf is een grote speler in Food, nutrition & sustainability.

Belangrijke informatie
Datum: 21 januari

Tijd: 11:30 – 15:00 uur
Kosten: gratis!
Plaats: DSM Delft, Alexander Fleminglaan 1, 2613 AX Delft

Vanaf station Delft is het 20 minuten reizen of vanaf Inholland een kwartiertje fietsen!

Wil jij erbij zijn?

Dat kan! Aanmelden kan hier tot woensdag 16 januari.

Activiteit: Schaatsen bij Winters Delft

Het is alweer tijd voor activiteit numero 3! We gaan schaatsen bij de schaatsbaan in Delft. Deze geweldige activiteit zal plaatsvinden op woensdag 19 december van 18:30 tot 21:00 uur.

Er zal voor tijdens het schaatsen warme chocomelk met rum geregeld worden voor €2,-.

Het schaatsen(€5,50) en de schaatsenhuur(€5,-) zijn te betalen op de locatie zelf. Dus je toch nog aansluiten bij de groep kan altijd.

Meld je nu allemaal hier aan zodat je kan genieten van schaatsen, lachen en chocolademelk!

Tot dan!

FMC & Sipke Wynia Lustrum Kerstgala

Lustrum Kerstgala

Het einde van 2018 is alweer nabij, wat is het jaar snel gegaan. Laten we dit jaar afsluiten met een knalfeest! Op 14 december 2018 is het kerstgala van FMC en Sipke Wynia. Ook dit feest staat in het thema van ons lustrum: 10 tinten groen. Trek je mooiste outfit aan en kom van 21.00 tot 2.00 feesten bij The Hangout in Delft.

Tijdens het feest zal er onbeperkt bier, wijn en fris gedronken kunnen worden voor € 27,50. Per lid kan er één introducee worden meegenomen, een introducee betaald €30,-.  Koop je kaartje hier. Een kaartje kopen kan tot en met 12 december. Mochten er kaarten over zijn, dan wordt er aan de deur verkocht.

Voor alleen FMC-leden is er voorafgaand aan het kerstgala een lustrumdiner! Een kaartje voor het lustrumdiner kost €15 voor leden, voor niet-leden €17,50. Het lustrumdiner zal plaatsvinden bij The Hangout. 

Sinterklaas bij FMC!

Zoals jullie allemaal wel weten, ben ik weer in het land en ik kom vanzelfsprekend natuurlijk weer langs het FMC hok! Dus zet je schoen t/m dinsdag 4 december en wie weet wat er op 5 december in je schoen zit.... Je kunt een papieren schoen ophalen in het hok en de mooist versierde schoen krijgt natuurlijk wat extra's van de Sint!

Verjaardagsfeest FMC

Zoals jullie allemaal wel weten is het dit jaar een lustrumjaar, omdat FMC alweer 10 jaar bestaat! Reden voor een feestje dus, want onze verjaardag willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Heb jij net als wij zin in een knallend verjaardagsfeestje? Kom dan dinsdag 4 december van 16:00 – 18:00 uur naar de aula van Inholland Delft. Doorfeesten op een andere locatie kan altijd!

Neem je feesthumeur mee en zorg dat je erbij bent zodat we een toast kunnen uitbrengen op dit jubileum! Dit doen we natuurlijk met gratis drankjes voor iedereen!

Inholland Olympics

Inholland Olympics

Zijn jullie al helemaal klaar met de tentamens? Wij in ieder geval wel! Daarom organiseren wij samen met Sipke op Woensdag 21 November de Inholland Olympics. Tijdens dit thema feest bij Nova kun jij samen met een team van 6 personen tonen hoe superieur sportief je bent door middel van StuCo spellen. Er zullen spellen zijn als limbo dansen, estafette en karaoke. Let op! Het team met de meest ludieke kleding krijgt een grote puntenbonus!

Je kunt een team inschrijven via de Sipke site, de kosten voor een team zijn gratis! Voor de echte winnaars hebben we olympisch waardige prijzen geregeld. Aanmelden kan hier.

Bier tijdens deze avond kun je al krijgen voor maar €1,-.

Datum: 21 november 2018
Tijd: 16:00 – 22:00 uur
Locatie: NOVA

Agri & Food Carrièredag

De Agri & Food Carrièredag komt er weer aan! Ontmoet hier de beste werkgevers in de agribusiness, volg workshops en lezingen van toppers uit de branche en vergoot jouw persoonlijke netwerk tijdens de tweede Nationale Agri & Food Carrièredag op 16 november in de Jaarbeurs Mediaplaza Utrecht.

Kom naar de Agri & Food Carrièredag en...

  • Kom direct in contact met de beste werkgevers in de agri- en foodbusiness,
  • Volg lezingen van inspirerende topsprekers,
  • Solliciteer direct op de vacatures op de carrièrewand,
  • Verbeter je skills tijdens diverse workshops,
  • Vind jouw vervolgopleiding.

Ga jij met ons mee? Meld je dan aan via https://www.boerderij.nl/evenementen/Agri-Carrieredag/Aanmelden/. De entree is gratis!

Kijk voor meer informatie op https://www.boerderij.nl/evenementen/Agri-Carrieredag/.

Het lijk ons leuk om met z’n allen naar de Agri & Food Carrièredag te gaan. Dus als je met een hele groep FMC’ers naar de Agri & Food Carrièredag wilt, schrijf je dan in via https://sv-fmc.nl/activiteitaanmelding. Dan houden wij jullie op de hoogte hoe en hoelaat we gaan! 

Met groene groet,
Het 10e bestuur