WebsitelogoStudievereniging FMC

Evenementen SV-FMC

Mocktails en boardgames night Nieuw

Omschrijving Evenement

Aanstaande donderdag is het zo ver: het SSC x FMC x SIPKE mocktails and boardgames event!

Van 17:00 tot 18:30 is er avondeten op Inholland. Hierna gaan we naar het API-gebouw voor een gezellig avondje met spelletjes en mocktails. Een goede gelegenheid om het gebouw te leren kennen voor het eindfeest op 24 mei, aangezien het op dezelfde locatie is!

Meld je nu aan via de link en dan zien we je donderdag!

Eindfeest BBQ Nieuw

Door Beheer FMC 1 download

EINDFEEST!

Er komt een super vet eindfeest aan met een BBQ en dj PJ

Het begint om 17:00 met een BBQ en daarna gezellig feesten.

Max. aantal plaatsen/tickets: 75

Kosten: 10,- leden | €12,50 niet-leden

Eerstejaarsweekend 2022

Door Beheer FMC 10 downloads

Lieve aankomende eerstejaarsstudenten,

Voor alle studenten van de opleidingen Dier in de Duurzame Samenleving, Food Commerce and Technology, Landscape and Environment Management en Tuinbouw & Agribusiness die in collegejaar 2022-2023 gaan beginnen met studeren, organiseert studievereniging FMC een EERSTEJAARSWEEKEND!

Dit weekend is hét weekend om alvast je toekomstige studiegenootjes te leren kennen, om te ontdekken in wat voor mooie en gezellige stad je gaat studeren en om kennis te maken met de studievereniging. Kortom een goed begin van je studententijd/studie! Tijdens dit weekend wordt er een super tof programma neergezet om ervoor te zorgen dat het een geslaagde tijd wordt. Het is van vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus en kost €65,-. Hierop aansluitend vindt de OWee plaats, dit is een introductieweek voor alle studenten in Delft. Meer informatie daarover is te vinden op de website van de OWee. Het zijn twee losse evenementen en je kan zelf kiezen naar welke van de twee (of allebei) je wilt gaan. De beste ervaring krijg je door het allebei te doen!

Als je je wilt aanmelden voor het eerstejaarsweekend, dan kan dat via de website van de OWee: Introductiedagen 2022 E - Aanmelden (aanmelder.nl). Klik daarvoor op OWee + EJW FMC. Vergeet ons ook niet te volgen via @svfmc_ejw om op de hoogte te blijven en @svfmc om alvast een beeld te krijgen van de studievereniging.

Tot ziens bij het EJW!

Heb je vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een DM naar @svfmc_ejw

Ontdek de Zandmotor

Door Beheer FMC 2 downloads

Lieve Lemmers,

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar het LEM-uitje komt eraan!
Deze vindt plaats op 25 mei van 14:00u – 16:30u op de Zandmotor.

Het is een wandeling van ongeveer twee uur met een gids, waarbij er gekeken zal worden naar het dieren en plantenleven op de zandmotor. Daarnaast zal er ook gekeken worden naar de dynamiek van de zandmotor. Het uitje is daarom dus ook bedoeld voor beide richtingen van de studie LEM.

De Zandmotor is bedoeld als kustverdediging, het zand is op deze plek opgespoten en zal in de loop van de jaren in noordelijke richting afzetten. Op de zandmotor is er een hele variatie van dieren en planten ontstaan, van garnalen in het water, vogels in de lucht, planten die de groei van de duinen bevorderen, tot zeehonden op de zandplanten en vossen langs het binnenmeer.
Wil jij hier bij zijn? Geef je dan snel op via onze website!

Er zijn maar 20 plekken, dus vol = vol, opgeven kan t/m 19 mei.

Met studerende groet,
De StuCo

Max. aantal plaatsen/tickets: 20

Cocktail proeverij

Omschrijving Evenement

Bij Van Kleef is er een cocktail proeverij van 16:00 - 17:30.
Wat kan je verwachten bij de proeverij?
- Bij binnenkomst serveren wij een glaasje Van Kleef "Vaccin", een licht medicinale cocktail van limoncello en gember likeur.
- Drie à la minute bereide "proef cocktails"
- Een cocktail naar keuze
-Een voortdurend bijgevuld tafelgarnituur van; warm, ovenvers brood, 2 soorten huisgemaakte tapenade (minimaal één tapenade is veganistisch), mooie, verse olijven, gebrande, gemengde nootjes

Er zijn 15 plekken. Vol = Vol

De kosten van cocktail proeverij zijn 30,-.
Doe jij óók mee aan de Clean-Up day? Dan krijg je 10,- korting op de proeverij!

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Max. aantal plaatsen/tickets: 15