WebsitelogoStudievereniging FMC

Tot:

Omschrijving Evenement

Lieve leden,

We sluiten het jaar af met een gezellig Potluck Event! Neem dus genoeg eten mee voor jezelf en vooral voor elkaar.

De BoCo zorgt voor drinken, muziek, servies etc.!

Laat vooral weten wat je meeneemt https://forms.gle/K4NgMTxsLe4rCU6Q7

Groetjes,
De BoCo

Door Beheer FMC

Delft, Zuid-Holland, Nederland

Max. aantal plaatsen/tickets: 75

aug

Eerstejaarsweekend 2022 Populair

Door Beheer FMC 109 downloads

Van:
19 augustus 2022 10:30
Tot:

Omschrijving Evenement

Lieve aankomende eerstejaarsstudenten,

Voor alle studenten van de opleidingen Dier in de Duurzame Samenleving, Food Commerce and Technology, Landscape and Environment Management en Tuinbouw & Agribusiness die in collegejaar 2022-2023 gaan beginnen met studeren, organiseert studievereniging FMC een EERSTEJAARSWEEKEND!

Dit weekend is hét weekend om alvast je toekomstige studiegenootjes te leren kennen, om te ontdekken in wat voor mooie en gezellige stad je gaat studeren en om kennis te maken met de studievereniging. Kortom een goed begin van je studententijd/studie! Tijdens dit weekend wordt er een super tof programma neergezet om ervoor te zorgen dat het een geslaagde tijd wordt. Het is van vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus en kost €65,-. Hierop aansluitend vindt de OWee plaats, dit is een introductieweek voor alle studenten in Delft. Meer informatie daarover is te vinden op de website van de OWee. Het zijn twee losse evenementen en je kan zelf kiezen naar welke van de twee (of allebei) je wilt gaan. De beste ervaring krijg je door het allebei te doen!

Als je je wilt aanmelden voor het eerstejaarsweekend, dan kan dat via de website van de OWee: Introductiedagen 2022 E - Aanmelden (aanmelder.nl). Klik daarvoor op OWee + EJW FMC. Vergeet ons ook niet te volgen via @svfmc_ejw om op de hoogte te blijven en @svfmc om alvast een beeld te krijgen van de studievereniging.

Tot ziens bij het EJW!

Heb je vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een DM naar @svfmc_ejw

Door Beheer FMC

Rotterdamseweg 141, Rotterdamseweg 141, Delft, Zuid-Holland, Nederland