Urban Farmers

23 februari 17:00-20:00

Lieve leden,

Er staat binnenkort weer een super leuk uitje gepland! Deze keer een studiegerelateerd uitje, voornamelijk gepland voor de studenten die Food, LEM of Tuinbouw studeren. Maar ook als je een andere groene studie volgt is het natuurlijk erg leuk om erbij te zijn! Het uitje zal plaats vinden bij Urban Farmers in Den Haag. Urban Farmers is een bedrijf dat bekend staat omdat ze goed duurzaam voedsel verbouwen met behulp van eigentijdse technologie. Daarnaast is het het enige bedrijf dat een heuse kas op het dak van een flat heeft staan!

Schaatsen

22 februari 18:30-22:00

Schaatsbaan Rotterdam

Lieve leden,

Inmiddels hebben we weer genoeg naar onze schaatshelden op tv gezien. Het is weer eens hoog tijd om de buis te verlaten en die oude schaatsen is op te zoeken die ergens staan weg te stoffen. Want FMC gaat namelijk op vrijdag 22 februari op schaatstour in Rotterdam! Zin om mee te gaan? Dat kan, de entree bedraagt slechts €5. Daarnaast kan je ook schaatsen huren vanaf €5. Het lijkt ons een leuk idee om samen te reizen, dus hou het Facecook evenement in de gaten voor meer informatie.

Met actieve groet,

De AcCo

Reis naar Dublin

1 mei tot en met 6 mei

Beste FMC'ers!
De Reisco heeft het met de datum van de reis een beetje moeilijk gehad maar zijn er toch goed uitgekomen! Wij hebben besloten om van 1 tot 6 mei naar Dublin te gaan. Dan kan iedereen gewoon mee doen aan Koningsdag en genieten van de fantastische reis!

snapcode