bestuur sv fmc 1170px

Laatste kans op super goedkoop vmt abonnement - mis 'm niet!

- Foodgerelateerd -

… daar zit je straks in je sollicitatiegesprek. De Food studenten van de HAS en een student bedrijfseconomie komen nog na je. En dan krijg je deze vragen:

• Wie is de eigenaar van de Vegetarische slager?
  • Hoe gaat het met Struik? Snap jij wat daar aan de hand is?
  • Welke 5 eiwit innovaties vind jij veelbelovend?

Bedrijven geven de voorkeur aan een kandidaat die de food sector goed kent. Je zult jezelf ook op de hoogte moeten brengen van de nieuwtjes. Daarom is het aanbod van het maandblad vmt – voedingsmiddelentechnologie zo interessant voor iedereen die Food Commerce & Technology studeert. Voor slechts €17,50 krijg je de komende 6 maanden het blad! Normaal kost een studentenabonnement €200 en dan krijg je alleen online toegang… geen echt blad dat je lekker kunt lezen. De vmt kunnen jullie elke maand ophalen in het hok (0.58)

Twijfel niet. Probeer het gewoon. Dit blad sluit het beste aan bij de opleiding Food, Commerce & Technology!

Betaal voor 1 februari via dit betaalverzoek en hij is van jou:
Leden FMC: 6 maanden vmt voor €17,50. Pak je korting hier!
Niet leden FMC: 6 maanden vmt van €20. Pak je korting hier!

Truien te koop!

Daar zijn ze weer, de FMC truien! Ze zijn net zoals de vorige truien groen gebleven, maar hebben dit keer geen kapuchon en zitten meer aangesloten. Kom even langs het hok om je trui te passen en betaal ze hier voor €15,-! OP = OP!

Als je je trui hebt betaald, kan je hem ophalen in het hok!

Hardlopen met BaCo

Het wordt weer lekker weer! En dat betekent dat we weer lekker buiten gaan hardlopen met de BaCo. Heb jij zin om samen hard te lopen en je conditie/snelheid te verbeteren? Dan nodigen we je uit om op maandagen om 20:00 aan te haken bij de BaCo. Er wordt dus getraind op maandagen om 20:00 en het vertrekpunt is op de Oude ijsbaan 139 te Delft. Iedereen zal een eigen tempo hebben waarop hij/zij loopt. Door het trainingssysteem is het mogelijk om met verschillende niveaus met elkaar trainen. Bij de eerste trainingen zal er in totaal tussen de 3 en maximaal 5 km gelopen worden. De eerste training zal na de vakantie op 5 maart plaatsvinden.

Heb je twijfels of vragen dan kan je contact opnemen met Jordin Bijstra. Je kan het nummer bij het bestuur vragen of hem mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je geen twijfels of vragen dan kan je je naam/nummer doorgeven aan het bestuur zodat je in de groepschat gezet wordt. En dan zien we je 5 maart of de week daarop!

Sjon vertelt

Lieve, lieve leden,

Wat een ophef over de verkiezingen! Tjonge jonge er is echt massaal gestemd. De winnaar op het bord is Sophia, maar dat is helaas niet goed… “Jullie hebben allemaal een onvoldoendeee.”
Maar even over afgelopen maand, wat een sneeuw! Hebben jullie ook over het ijs geschaatst op de Oude Delft? Ik wel hoor! Het was wel errug koud met alleen de kooi als bescherming tegen de kou… Verder hebben we een fantastische carnavalsborrel gehad en er heeft weer lekker veel bier gevloeid. Ik heb weer prachtige outfits gezien lieve leden, het was weer fmctastisch! We zijn met een aantal enthousiaste FMC’ers naar Urban Farmers geweest en het was erg interessant en een gezellige dakterrasborrel achteraf. Verder is de website echt superrrmooi geworden! Het bestuur heeft namelijk een cursus gekregen van ons eigen webdesigner, die helemaal is afgereisd vanuit het prachtige Zeeland.

Groene en roze groetjes!
Sjon