bestuur sv fmc 1170px

Hardlopen met BaCo

Het wordt weer lekker weer! En dat betekent dat we weer lekker buiten gaan hardlopen met de BaCo. Heb jij zin om samen hard te lopen en je conditie/snelheid te verbeteren? Dan nodigen we je uit om op maandagen om 20:00 aan te haken bij de BaCo. Er wordt dus getraind op maandagen om 20:00 en het vertrekpunt is op de Oude ijsbaan 139 te Delft. Iedereen zal een eigen tempo hebben waarop hij/zij loopt. Door het trainingssysteem is het mogelijk om met verschillende niveaus met elkaar trainen. Bij de eerste trainingen zal er in totaal tussen de 3 en maximaal 5 km gelopen worden. De eerste training zal na de vakantie op 5 maart plaatsvinden.

Heb je twijfels of vragen dan kan je contact opnemen met Jordin Bijstra. Je kan het nummer bij het bestuur vragen of hem mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je geen twijfels of vragen dan kan je je naam/nummer doorgeven aan het bestuur zodat je in de groepschat gezet wordt. En dan zien we je 5 maart of de week daarop!

Sjon vertelt

Lieve, lieve leden,

Wat een ophef over de verkiezingen! Tjonge jonge er is echt massaal gestemd. De winnaar op het bord is Sophia, maar dat is helaas niet goed… “Jullie hebben allemaal een onvoldoendeee.”
Maar even over afgelopen maand, wat een sneeuw! Hebben jullie ook over het ijs geschaatst op de Oude Delft? Ik wel hoor! Het was wel errug koud met alleen de kooi als bescherming tegen de kou… Verder hebben we een fantastische carnavalsborrel gehad en er heeft weer lekker veel bier gevloeid. Ik heb weer prachtige outfits gezien lieve leden, het was weer fmctastisch! We zijn met een aantal enthousiaste FMC’ers naar Urban Farmers geweest en het was erg interessant en een gezellige dakterrasborrel achteraf. Verder is de website echt superrrmooi geworden! Het bestuur heeft namelijk een cursus gekregen van ons eigen webdesigner, die helemaal is afgereisd vanuit het prachtige Zeeland.

Groene en roze groetjes!
Sjon