Sjon vertelt

Hallo lieve leden,

het is alweer even geleden dat jullie mijn gekakel gehoord hebben.
Sorry! Ik heb echt van alles meegemaakt afgelopen maanden, dus maak je borst maar groen en bereid je maar voor, want hier komen prachtige belevenissen.
Eind november was het prachtige kerstfeest aan de gang. Alle FMC leden waren supermooi gekleed en het was een waar genot om naar te kijken! Er is flink gedanst en er hebben allemaal mooie ontmoetingen plaatsgevonden. Kortom het was echt een prachtig en memorabel feest. De dag erna stonden onze promo leden erg gemotiveerd weer op de open dag klaar in hun Inholland polo’s.
Daarna moest er toch echt serieus gewerkt worden, want het was weer tijd voor de beruchte tentamens. Ik heb een hoop leden serieus zien zwoegen en zweten om die studiepunten binnen te halen. Met een hoop medeleven heb ik zitten kijken vanaf de kast, vanachter de tralies.

Jongens, even een serieus onderwerp… Ik heb een trauma opgelopen. Mijn leven is voorgoed veranderd. Ik heb namelijk een nacht doorgebracht in de Sipke kast en het was erg donker en eenzaam en allesbehalve groen. Gelukkig kwam het bestuur me redden de ochtend erna.

Groene groetjes!

Sjon