WebsitelogoStudievereniging FMC

Futurum Mundus Clementia

 

Sponsoren SV-FMC

Om het voor FMC-studenten toegankelijker te maken om in de huidige arbeidsmarkt de juiste stappen te zetten om een (internationale) baan te kunnen bemachtigen is een samenwerking met The Student Promise gestart.

The Student Promise is een platform waarin studenten worden voorbereid op hun volgende stap in persoonlijke ontwikkeling en eerste stappen in hun carrière.

Je krijgt een account tot het platform om meer, en wellicht ook andere, inzichten over jezelf te krijgen. Te denken valt aan onder meer (1) een DISC-persoonlijkheidstest, (2) een videoscreening op je eigen persoon, waarbij je objectieve AI-feedback krijgt op hoe je overkomt, en (3) wat Hofstede’s Cultural Compass je aangeeft over welke cultuur het beste bij je past. Ook is er een (4) Development Center met meer dan 500 online trainingen en cursussen.

Ga voor meer informatie naar thestudentpromise.com

Gevestigd in Zeeland, voor design, bouw en onderhoud van veilige full responsive mobielvriendelijke websites en andere internetapplicaties:

  • Websites
  • Webdesign
  • Webshops
  • Informatiesystemen | Intranet toepassingen
  • Nieuwsbriefsystemen
  • Interactieve on-line databasetoepassingen.
  • CRM en Documentbeheer, Cloudoplossingen
  • Evenement en ticketverkoop systemen
  • Ontwerpen software voor Joomla! cms systemen

 

Aeres Agree heeft een groot landelijk netwerk en diepgaande, specialistische kennis in het groene domein. De consultants van Aeres Agree komen uit de sector. Daardoor weten zij vakmanschap en talent te onderscheiden en te binden aan hun opdrachtgevers.
 
Aeres Agree is de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt door als inhousepartner bij de hogescholen als eerste toegang te hebben tot talent. Ze verbinden talent aan werkgevers in hun rol als bemiddelaar. Bovendien bieden zij samen met hun partners coachingtrajecten aan om professionals verder te ontwikkelen. Ze streven naar langdurige relaties met zowel hun professionals als hun opdrachtgevers.
 
Ben jij een student in de agrarische sector op zoek naar een afstudeerstage of een baan na je studie? Benader Aeres Agree via de website: https://www.aeresagree.nl/ of loop langs het kantoor op de locatie Inholland Delft.

 

Medical Werff is dé online webshop voor alle spullen die jij als goede laborant nodig hebt!
Van verbandscharen, klompen, horloges tot verpleegkundige jasjes: Medical Werff heeft het allemaal.

 

De VVM, hét kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals, zet zich in voor de gehele beroepsgroep, variërend van ervaren krachten tot aanstormend talent. Via onder meer Tijdschrift Milieu, themabijeenkomsten, congressen en cursussen stimuleert de VVM kennisontwikkeling, debat en het aangaan van intercollegiale contacten.

De leden hebben een zeer uiteenlopende achtergrond van ingenieurs, chemici en natuurkundigen tot milieukundigen en van RO’ers, planologen en verkeerskundigen tot juristen, psychologen en communicatiedeskundigen. Zij zijn werkzaam in het bedrijfsleven, de overheid, de wetenschap en maatschappelijke organisaties. Juist die variatie aan disciplines maakt de VVM tot een wervend en inspirerend platform.

 

Afgestudeerd en op zoek naar een passende baan? Neem contact op met René Vreeswijk (recruiter bij Agrifoodcareer). René heeft vroeger nauw samengewerkt met de Hogeschool inholland en is bij een aantal docenten uit de vakgroep foodtechnology bekend. Agrifoodcareer is ruim ervaren met het bemiddelen van HBO/WO starters en ervaren kandidaten op de arbeidsmarkt in de Agri & Foodbusiness. Door deze ervaring kunnen zij jou wellicht helpen aan een volgende carrierestap?

Heb je belangstelling of interesse in een verkennend gesprek? Neem dan contact op met René Vreeswijk (Recruiter) via mobiel 0622108104 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor informatie kun je terecht op de website www.agrifoodcareer.com. Daar kun je tevens je CV uploaden of via Linkedin gemakkelijk invoeren via dezelfde website.

 

Met haar gloednieuwe, hypermoderne pand op de campus van de TU Delft biedt Inholland Delft een prettige onderwijsomgeving. Er zijn goede faciliteiten en bij de 'technische buren' werken onze studenten aan bedrijfsopdrachten en onderzoek. Studeren aan Hogeschool Inholland Delft is een goede keus. Het is een open, sociale, ambitieuze en vooruitstrevende hogeschool met opleidingen van het domein Techniek, Ontwerpen en Informatica en van het domein Agri, Food & Life Sciences huizen samen in het pand. Een bijzondere combinatie.

 

Studievereniging Futurum Mundus Clementia

Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft
T: +31(0)15-2519257
E: info@sv-fmc.nl
KVK: 27179031


Inloggen website

Volg ons ook op:

instagramfacebooklinkedin logo