Over Sustainable College Tour

In het verleden heette dit evenement “De dag van de duurzaamheid”. Sinds maart 2016 is dit evenement omgedoopt tot de Sustainable College Tour (SCT). Dit meerdaagse evenement staat in het teken van Duurzaamheid in de breedste zin des woords.

Tijdens dit 3-daagse event worden verschillende workshops en colleges georganiseerd die interessant zijn voor iedereen! Klik hier voor het aanmelden voor verschillende workshops en het programma. Denk hierbij aan een workshop infographics, circulaire economie en Biomimicry. We sluiten af met een bedrijvenmarkt waar studenten en bedrijven met elkaar in contact komen.

Save the date! Dinsdag 3 t/m donderdag 5 maart 2020.

De SCT wordt georganiseerd door groep enthousiaste FMC-leden in samenwerking met het docententeam van Hogeschool Inholland.

Dit jaar bestaat de commissie uit:

• Iris van Praet
  • Nienke Ketting
  • Ward Zonneveld
  • Micha van Biezen

Meer in deze categorie: Aanmelden workshops »