Sustainable College Tour - Save the date

Lieve Leden,

De voorbereidingen van de Sustainable College Tour zijn in volle gang! Wij organiseren het voor jullie en willen dus graag jullie ideeën en tips meenemen in de planning. Heb je een leuk idee? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kunnen nog niet al onze eigen ideeën verklappen, maar we lichten een tipje van de sluier. We organiseren namelijk tijdens de gehele Tour een Hackathon!
Binnenkort zullen we een interesselijst sturen en 4 dagen voor de Sustainable College Tour mag je nog beslissen of je mee wilt doen, dus geen zorgen als je nu nog niet weet of je mee wilt doen. De Hackathon is voor alle studenten van Inholland, dus ook eerstejaars zijn van harte welkom!

We houden jullie up-to-date over alle activiteiten, maar schrijf deze data alvast in je agenda:
1 maart – laatste inschrijfdatum Hackathon
5, 6 en 7 maart – Sustainable College Tour (met Hackathon)
7 maart – Sustainable Solutions

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten tijdens de Sustainable College Tour? Volg dan studievereniging FMC via Facebook en Instagram!

Met groene groet,
SusCo 2019

Meer in deze categorie: Programma »