Sustainable college tour

Aanmelden workshops

Wil jij je aanmelden voor een van de workshops, colleges en lezingen die tijdens de Sustainable Coleege Tour gaan plaatsvinden? Meld je dan snel aan!

3 Maart: Voor zittende studenten.

Activiteiten:

Food, Commerce & Technology

Brainstormsessie: Reststromen met project Pulp Vision

College: Blockchain

College: Infographics

Landscape & Environment Management

Transitie Landelijk Gebied: Landbouwbeleid en actuele problematiek

Pitch: Klimaat in de stad

Lezing: Circulaire Economie

Dier- en Veehouderij

W.I.P. *

Tuinbouw en Agribusiness

W.I.P. *

4 Maart: Voor nieuwe aankomende studenten.

Workshops: *

Meelworm pannenkoeken maken

Insectenworkshop, belang van insecten en bedenken van slimme oplossingen

Campuswandeling, oog voor biodiversiteit

5 Maart: Bedrijvenmarkt

*De pagina is nog een work-in-progress, dus verwacht regelmatige updates voor nieuwe workshops.

Over Sustainable College Tour

In het verleden heette dit evenement “De dag van de duurzaamheid”. Sinds maart 2016 is dit evenement omgedoopt tot de Sustainable College Tour (SCT). Dit meerdaagse evenement staat in het teken van Duurzaamheid in de breedste zin des woords.

Tijdens dit 3-daagse event worden verschillende workshops en colleges georganiseerd die interessant zijn voor iedereen! Klik hier voor het aanmelden voor cerschillende workshops en het programma. Denk hierbij aan een workshop insectenpannekoekjes maken en een campuswandeling over biodiversiteit. We sluiten af met een bedrijvenmarkt waar studenten en bedrijven met elkaar in contact komen.

Save the date! Dinsdag 3 t/m donderdag 5 maart 2020.

De SCT wordt georganiseerd door groep enthousiaste FMC-leden in samenwerking met het docententeam van Hogeschool Inholland.

Dit jaar bestaat de commissie uit:

• Iris van Praet
  • Nienke Ketting
  • Ward Zonneveld
  • Micha van Biezen

Je kunt je vanaf begin februari aanmelden.