bestuur sv fmc 1170px

Laatste kans op super goedkoop VMT abonnement - mis 'm niet!

- Foodgerelateerd -

… daar zit je straks in je sollicitatiegesprek. De Food studenten van de HAS en een student bedrijfseconomie komen nog na je. En dan krijg je deze vragen:

• Wie is de eigenaar van de Vegetarische slager?
  • Hoe gaat het met Struik? Snap jij wat daar aan de hand is?
  • Welke 5 eiwit innovaties vind jij veelbelovend?

Bedrijven geven de voorkeur aan een kandidaat die de food sector goed kent. Je zult jezelf ook op de hoogte moeten brengen van de nieuwtjes. Daarom is het aanbod van het maandblad vmt – voedingsmiddelentechnologie zo interessant voor iedereen die Food Commerce & Technology studeert. Voor slechts €17,50 krijg je de komende 6 maanden het blad! Normaal kost een studentenabonnement €200 en dan krijg je alleen online toegang… geen echt blad dat je lekker kunt lezen. De vmt kunnen jullie elke maand ophalen in het hok (0.58)

Twijfel niet. Probeer het gewoon. Dit blad sluit het beste aan bij de opleiding Food, Commerce & Technology!

Betaal voor 1 februari via dit betaalverzoek en hij is van jou:
Leden FMC: 1 jaar VMT voor €35.
Niet leden FMC: 1 jaar VMT voor €40.