bestuur sv fmc 2019

Nieuws

Korting op studieboeken!

Pak een fikse korting op je studieboeken!

Aankomend jaar heeft FMC een herintroductie voor een spectaculaire kortingen op studieboeken.

Op het gehele assortiment van Nederlandstalige boeken kan er genoten worden van 10% korting en dat is nog niet alles. Op de Engelstalige boeken kunnen wij jullie een briljante korting van maar liefst 12,5% aanbieden!

Afgestudeerd of toch jammer genoeg gestopt met de opleiding? Ook dan is deze deal iets voor jou. Je studieboeken zijn namelijk nog steeds geld waard. Via de link kan niet alleen genoten worden van korting maar ook geld worden verdient door je oude studieboeken te verkopen, check voor de huidige prijzen en verkoop prijzen onze webshop.

 

Fotojaarboek 2017-2018

Eindelijk is het Fotojaarboek 2017-2018 aangekomen!

Een hele mooie herinnering van een heel jaar FMC. Hiermee kan je terugkijken op alle activiteiten, borrels en feesten die wij hebben gehad. De leukste foto’s van het afgelopen jaar zijn hiervoor gebruikt. Ook zijn er interviews met docenten, de commissies en de altijd leuke nominaties weer aanwezig. Onmisbaar als je later je studietijd wil herbeleven.

Je kan jouw exemplaar HIER kopen en het vervolgens in het hok ophalen. De prijs van de fotojaarboeken is 10 euro.

Denk eraan! Op = Op!

We hebben maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Als je te laat bent, maar je wilt er toch nog een, geef dit dan door. Met genoeg vraag zou er een nieuwe bestelling kunnen worden gedaan.

Dus wacht niet, betaal via onderstaande button en kom jouw afgelopen jaar in boekvorm ophalen in het hok!

Gedrukte groetjes,
De FoCo 2017-2018

Vacature FMC bestuur 2019-2020

We zijn alweer halverwege het 3e blok van studiejaar 2018-2019 en dat betekent dat de zomervakantie steeds dichterbij komt! Zoals je misschien weet, heeft FMC elk studiejaar een nieuw bestuur bestaande uit tweedejaars studenten.

Misschien ben jij wel het nieuwe FMC bestuur!

Voordelen aan een bestuursjaar
- Leren samenwerken
- 10k binnenbrengen en ook weer uitgeven
- FMC laten groeien
- Leren plannen
- Leren organiseren en presenteren
- Opbouwen van een groot netwerk (binnen en buiten Inholland)
- Mooie aanvulling op je CV
- Mooie herinneringen
- Veel nieuwe vrienden
- Een jaar lang gratis koffie

Ben jij... enthousiast, sociaal, verantwoordelijk, leergierig, bereid veel op school te zijn?

Dan kunnen we jou gebruiken!

Ben je geïnteresseerd in dit mooie avontuur? Stuur dan een motivatiebrief en CV voor 31 maart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kun je ook altijd mailen of langslopen bij het FMC hok!

Een groene groet,
Het 10e bestuur der S.V. FMC

Laatste kans op super goedkoop VMT abonnement - mis 'm niet!

- Foodgerelateerd - 

… daar zit je straks in je sollicitatiegesprek. De Food studenten van de HAS en een student bedrijfseconomie komen nog na je. En dan krijg je deze vragen:

  • Wie is de eigenaar van de Vegetarische slager?
  • Hoe gaat het met Struik? Snap jij wat daar aan de hand is?
  • Welke 5 eiwit innovaties vind jij veelbelovend?

Bedrijven geven de voorkeur aan een kandidaat die de food sector goed kent. Je zult jezelf ook op de hoogte moeten brengen van de nieuwtjes. Daarom is het aanbod van het maandblad vmt – voedingsmiddelentechnologie zo interessant voor iedereen die Food Commerce & Technology studeert. Voor slechts €17,50 krijg je de komende 6 maanden het blad! Normaal kost een studentenabonnement €200 en dan krijg je alleen online toegang… geen echt blad dat je lekker kunt lezen. De vmt kunnen jullie elke maand ophalen in het hok (0.58)

Twijfel niet. Probeer het gewoon. Dit blad sluit het beste aan bij de opleiding Food, Commerce & Technology!

Betaal voor 1 februari via dit betaalverzoek en hij is van jou:
Leden FMC: 1 jaar VMT voor €35. 
Niet leden FMC: 1 jaar VMT voor €40. 

Truien te koop!

Daar zijn ze weer, de FMC truien! Ze zijn net zoals de vorige truien groen gebleven, maar hebben dit keer geen kapuchon en zitten meer aangesloten. Kom even langs het hok om je trui te passen en betaal ze hier voor €15,-! OP = OP!

Als je je trui hebt betaald, kan je hem ophalen in het hok! 

Hardlopen met BaCo

Het wordt weer lekker weer! En dat betekent dat we weer lekker buiten gaan hardlopen met de BaCo. Heb jij zin om samen hard te lopen en je conditie/snelheid te verbeteren? Dan nodigen we je uit om op maandagen om 20:00 aan te haken bij de BaCo. Er wordt dus getraind op maandagen om 20:00 en het vertrekpunt is op de Oude ijsbaan 139 te Delft. Iedereen zal een eigen tempo hebben waarop hij/zij loopt. Door het trainingssysteem is het mogelijk om met verschillende niveaus met elkaar trainen. Bij de eerste trainingen zal er in totaal tussen de 3 en maximaal 5 km gelopen worden. De eerste training zal na de vakantie op 5 maart plaatsvinden.

Heb je twijfels of vragen dan kan je contact opnemen met Jordin Bijstra. Je kan het nummer bij het bestuur vragen of hem mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je geen twijfels of vragen dan kan je je naam/nummer doorgeven aan het bestuur zodat je in de groepschat gezet wordt. En dan zien we je 5 maart of de week daarop!

Sjon vertelt

Lieve, lieve leden,

Wat een ophef over de verkiezingen! Tjonge jonge er is echt massaal gestemd. De winnaar op het bord is Sophia, maar dat is helaas niet goed… “Jullie hebben allemaal een onvoldoendeee.” 
Maar even over afgelopen maand, wat een sneeuw! Hebben jullie ook over het ijs geschaatst op de Oude Delft? Ik wel hoor! Het was wel errug koud met alleen de kooi als bescherming tegen de kou… Verder hebben we een fantastische carnavalsborrel gehad en er heeft weer lekker veel bier gevloeid. Ik heb weer prachtige outfits gezien lieve leden, het was weer fmctastisch! We zijn met een aantal enthousiaste FMC’ers naar Urban Farmers geweest en het was erg interessant en een gezellige dakterrasborrel achteraf. Verder is de website echt superrrmooi geworden! Het bestuur heeft namelijk een cursus gekregen van ons eigen webdesigner, die helemaal is afgereisd vanuit het prachtige Zeeland.

Groene en roze groetjes!
Sjon