Lustrumcommissie

Op 4 december 2008 werd de studievereniging Futurum Mundus Clementia opgericht. Dat betekent dat wij dit jaar 10 jaar bestaan! Om dit jaar een gouden randje te geven is er een lustrumcommissie aangesteld. De 2e lustrumcommissie is druk bezig om extra lustrum activiteiten te organiseren om er een onvergetelijk lustrumjaar van te maken. Denk hierbij onder andere aan het lustrum openingsfeest, een gala in december 2018, extra excursies en een lustrumfeest.

Commissieleden:
Voorzitter: Jordin Bijstra
Penningmeester: Tijmen Hartung
Secretaris: Elene Fontijn
Algemeen lid: Jeroen Slijp

Heb je ideeën, vragen of interesse om de lustrumcommissie te helpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of vraag het aan een van de commissieleden zelf.

Meer in deze categorie: « Adviesorgaan