FMC header klein 1

Sjon vertelt

Lieve, lieve leden,

Wat een ophef over de verkiezingen! Tjonge jonge er is echt massaal gestemd. De winnaar op het bord is Sophia, maar dat is helaas niet goed… “Jullie hebben allemaal een onvoldoendeee.”
Maar even over afgelopen maand, wat een sneeuw! Hebben jullie ook over het ijs geschaatst op de Oude Delft? Ik wel hoor! Het was wel errug koud met alleen de kooi als bescherming tegen de kou… Verder hebben we een fantastische carnavalsborrel gehad en er heeft weer lekker veel bier gevloeid. Ik heb weer prachtige outfits gezien lieve leden, het was weer fmctastisch! We zijn met een aantal enthousiaste FMC’ers naar Urban Farmers geweest en het was erg interessant en een gezellige dakterrasborrel achteraf. Verder is de website echt superrrmooi geworden! Het bestuur heeft namelijk een cursus gekregen van ons eigen webdesigner, die helemaal is afgereisd vanuit het prachtige Zeeland.

Groene en roze groetjes!
Sjon

Meer in deze categorie: Hardlopen met BaCo »