bestuur 2020 1

FYSIEKE ACTIVITEIT: Lasergamen

Lieve Leden,

We hebben gewoon alweer een fysieke activiteit voor jullie weten te regelen!! Op 19 juni gaan we actief lasergamen in de duinen bij Combatzonelive. Locatie: Kwartelpad 2566DB Den Haag! Ben jij er ook bij? Aanmelden kan via deze link en kan tot 17 juni.

De aanmeldkosten voor FMC-leden zijn 23 euro. Niet-leden mogen ook mee, voor 26 euro. Als je je hebt aangemeld zal je een tikkie van ons krijgen!

We zullen verzamelen op locatie, om 14:15 uur op zaterdag 19 juni. Vanaf 14:30 gaan we beginnen met lasergamen. Dit zal ongeveer 2uur duren. Na het lasergamen is er de mogelijkheid om met zijn allen nog even naar het strand te gaan.

We zouden het super leuk vinden als je mee gaat! We kijken er naar uit. Tot dan!

Met actieve groet,
De AcCo