bestuur sv fmc 1170px

Commissieleden gezocht

Lieve leden van FMC,

Zoals jullie weten heeft FMC veel commissies waar jullie je voor kunnen aanmelden. Door je aan te melden voor een commissie, help je ons met het organiseren van heel leuke (studie gerelateerde) evenementen. Het organiseren van deze evenementen kost je gemiddeld één uur per week. Daarnaast leer je plannen en organiseren, is het goed voor je communicatieve vaardigheden en staat het goed op je CV. Verder bouw je een mooi netwerk op.

Als bijlage vinden jullie een document met uitleg over de commissies. Zo kan je zien welke commissie het beste bij je past!

Momenteel zoeken we leden voor de volgende commissies:

• SusCo (sustainable college tour commissie)
  • ReisCo (reiscommissie)
  • LuCo (lustrumcommissie)

Heb je nog vragen over een commissie of wil jij je aanmelden? Kom dan uiterlijk 8 juni! langs in het hok of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met groene, hoopvolle groet,
Het 9e bestuur van FMC

Meer in deze categorie: Freakshakes bouwen Quetzal Delft »