Activiteit: Delftse hout Bon Vuur

De mei vakantie zit er weer op, maar wees niet getreurd want de mooie zomerse dagen zitten eraan te komen!
Iedereen kent dat perfecte zomer avondje wel. Waar men bij elkaar komt in de avond om weg te dromen in de vlammen van een vuur, om te genieten van een rustig achtergrond muziekje, maar toch vooral voor de gezelligheid en sfeer van een zomeravondje.
Sinds dit vorig jaar zo'n succes was, dit jaar weer een kampvuur te Delfshaven!
Het zal plaatsvinden op 31 mei om 19.00 uur
tot dan!

Sjon-Soos

Lieve leden,

Het is eindelijk zover, ik geef een huisfeestje! Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om mijn knusse nestje te bekijken.

Omdat ik zoveel vrienden heb, geef ik geen feestje in mijn kooitje, maar in mijn tweede huis Nova. Vanaf 16.00 staat de tap open, maar om 02.00 wil ik wel echt slapen hoor.

Omdat ik zoveel van groen hou, lijkt het me leuk als iedereen iets groens aan doet.

Ik zie jullie op mijn huisfeestje!

Met roze groet,
Sjon

Freakshakes bouwen Quetzal Delft

Lieve leden,

Zoals vele van jullie weten, hebben een aantal FMC'ers een voorliefde voor chocolade! Maar wat is nou lekkerder dan chocolade? Een zelf gepimpte Freak milkshake natuurlijk! De beste plek om deze Freak milkshakes te maken is bij Quetzal Delft!
Dit gaan we doen op 22 mei om 15.30.
Quetzal geeft ons ruim 30% korting! Daarnaast sponsert FMC nog een deel. Dus voor jullie kost het maar €3,-

Schrijf je snel in via de FMC Site, want VOL=VOL.

Groene groetjes,
AcCo