bestuur sv fmc 2019

Evenement: Naturalis

Lieve FMC'ers,

We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad! Nu is het weer tijd voor colleges en de tentamen weken komen ook weer dichterbij...
MAAR... daarna is het weer tijd voor iets leuk! FMC heeft 23 januari de volgende excursie op de planning staan; vanaf 11:00 uur kun jij mee met ons op ontdekkingstocht langs de dino tijd en de aarde! Je mag zelf weten hoelang jouw ontdekkingstocht deze dag duurt! €5 voor leden en €11 voor niet leden STUDENTENKAART NIET VERGETEN
Meld je aan via de activiteitenaanmelding: Link

Verjaardag FMC!

Lieve FMC'ers,

Aankomende woensdag is het naast de bijzondere ALV ook tijd voor een feestje! 4 december is het namelijk 11 jaar geleden dat de studieverenging FMC is opgezet. Dit moet natuurlijk gevierd worden, daarom is er na de bijzondere ALV (rond een uurtje of 12) taart op het hok! Kom jij ook gezellig een puntje mee snoepen?

Bijzondere ALV

Lieve FMC'ers,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor de bijzondere ALV. Tijdens de bijzondere ALV zullen de eindafrekening en begroting worden besproken, vervolgens zal er gestemd worden. Dit zal plaatsvinden op woensdag 4 december om 10:00 uur in lokaal 1-85 te Inholland Delft. Heb je nog vragen kom dan vooral langs het hok of stel je vraag via whatsapp!

Wij hopen jullie allemaal te zien!

Eerste ALV

Borrel kater onder water

Lieve FMC'ers,

Ook al is het nu de collegevrije week, zijn jullie vast nog druk bezig met de voorbereidingen voor de tentamens. Maar er is ook iets leuks om naar uit te kijken; de week na de tentamenweek staat namelijk de volgende borrel gepland! Komen jullie ook gezellig borrelen als de tentamens klaar zijn? We hopen jullie te zien bij NOVA op 6 november, van 18 tot 22 kunnen we gezellig borrelen met als thema kater onder water.
Dus pak je snorkel en tot snel!

Het 11de bestuur

Excursie Eurocaps

Lieve FMC’ers,

De eerste Food, Commerce & Technology excursie van het jaar staat weer op de planning! Op woensdag 25 september om 13:00 uur neemt S.V. FMC een kijkje bij Euro Caps (in Rotterdam). Heb jij altijd al willen weten hoe koffie in de koffiecupjes komt of houd je gewoon heel veel van koffie? Dan is deze excursie echt iets voor jou.
Schrijf je snel in via de site www. sv-fmc.nl, aanmelden kan tot en met 14 september.

Potluck

Potluck V.S.V. Sipke Wynia en S.V. FMC

Woensdag 11 september is het jaarlijks Potluck evenement georganiseerd door V.S.V. Sipke Wynia, S.V. FMC en Hogeschool Inholland. Potluck houdt in dat iedereen een eigen maaltijd maakt uit zijn of haar land van herkomst. Iedereen is welkom! In de middag van 16:00-18:00 uur zullen de maaltijden gepresenteerd en gegeten worden in de kantine van Hogeschool Inholland. Meld je via de site aan als je een maaltijd maakt! Je kan ook gewoon langs komen om andere mensen hun eten te proeven.

Tijd: 16:00 tot 18:00.

Datum: Woensdag 11 september

Locatie: Kantine, Inholland Delft

Een groene en gevleugelde groet,

11e bestuur der S.V. FMC

53ste bestuur der V.S.V. Sipke Wynia

Open Feest EJW S.V. FMC & Sipke Wynia 2019/2020

Aan het begin van elk collegejaar is er natuurlijk het Eerstejaarsweekend! Dit begint op vrijdag 16 augustus en op deze avond is er een extern een feest. Dit jaar wordt het feest gehouden in Feestcafe de Tobbe en de toegang is gratis. Alle leden van FMC zijn uitgenodigd om met z’n allen het EJW in te luiden! Iedereen is welkom vanaf 22:00 uur en het feest eindigt om 02:00 uur. Let op: alcohol geven aan minderjarigen leidt tot verwijdering van het feest.

___________________________________________________________

Ga jij komend collegejaar starten aan een nieuwe studie bij Inholland Delft? Om dit studiejaar goed te beginnen, organiseren wij van S.V. FMC een overweldigend EersteJaarsWeekend (EJW) van vrijdag 16 tot zondag 18 augustus 2019! Tijdens dit weekend zul je studenten van de verschillende opleidingen leren kennen en ook maak je kennis met de stad Delft.

Aanmelden voor het EJW (en de OWee) kan via DEZE link.

Tot de 16e, wij hebben er zin in!

EersteJaarsWeekend

Komend jaar is het zover, je gaat studeren! Je hebt meteen een goede keuze gemaakt, je gaat een opleiding doen aan het domein Agri, Food & Lifesciences aan Inholland Delft. Voordat jij het nieuwe schooljaar gaat beginnen, organiseren wij van S.V. FMC een overweldigend EersteJaarsWeekend (EJW) van vrijdag 16 tot zondag 18 augustus 2019! Tijdens dit weekend zul je studenten van de verschillende opleidingen leren kennen en ook maak je kennis met de stad Delft. Een unieke kans om je studiejaar goed te beginnen!

Aanmelden voor het EJW (en de OWee) kan via DEZE link.

Lustrumactiviteit: BBQ (gratis!)

Lustrum BBQ & Afterparty

Lieve groene leden,

Het jaar 2018-2019 is bijna voorbij en de lustrumcommissie organiseert haar laatste activiteit op donderdag 4 juli: Lustrum BBQ & Afterparty!
Deze bbq is GRATIS voor FMC leden & alumni!
Ook krijgen leden & alumni gratis een exclusief pakketje FMC gadgets bij het aanmelden!
Aanmelden voor de bbq is VERPLICHT en kan HIER (t/m di. 2 juli) en voor de gadgets geldt: op=op!
Niet-leden betalen HIER 5 euro voor de bbq.
Meld je aan via de site!

Met feestvierende groet,

De Lustrumcommissie der S.V. FMC