Commissieleden gezocht

Lieve leden van FMC,

Zoals jullie weten heeft FMC veel commissies waar jullie je voor kunnen aanmelden. Door je aan te melden voor een commissie, help je ons met het organiseren van heel leuke (studie gerelateerde) evenementen. Het organiseren van deze evenementen kost je gemiddeld één uur per week. Daarnaast leer je plannen en organiseren, is het goed voor je communicatieve vaardigheden en staat het goed op je CV. Verder bouw je een mooi netwerk op.

Als bijlage vinden jullie een document met uitleg over de commissies. Zo kan je zien welke commissie het beste bij je past!

Momenteel zoeken we leden voor de volgende commissies:

• SusCo (sustainable college tour commissie)
  • ReisCo (reiscommissie)
  • LuCo (lustrumcommissie)

Heb je nog vragen over een commissie of wil jij je aanmelden? Kom dan uiterlijk 8 juni! langs in het hok of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met groene, hoopvolle groet,
Het 9e bestuur van FMC

Eindfeest

Sipke-FMC NEON Eindfeest

De laatste collegeweek en dus ook de laatste tentamenperiode komt rap dicht bij. Voordat iedereen zich opsluit in zijn kamer en keihard gaat blokken, geven Sipke Wynia en S.V. FMC nog een knalfeest.
Lekker uit je dak gaan onder het genot van een alcoholische versnapering en dansend op de beats van de legendarische dj's:

• Transavia
  • Dj Impossiblez
  • MIKE EMERY

Is dit een gegarandeerde formule tot succes? Pak je agenda en schrap al je plannen voor vrijdag 1 juni want dit feestje wil je niet missen!

Tickets koop je hier!

Iedereen is welkom, maar als lid van V.S.V Sipke Wynia of S.V. FMC kun je uiteraard korting krijgen op je kaartje.
De FMC leden moeten er voor zorgen dat hun persoonlijke gegevens correct zijn zodat het bestuur van FMC ze kunnen nakijken.

Belangrijke Informatie

Datum:
vrijdag 1 Juni

Tijd:
20.00 tot 02.30

Locatie:
Feestcafé de Tobbe, Buitenwatersloot 17, 2613 TA Delft

Prijs:
€5.00 voor leden van Sipke/FMC & €7.50 voor niet-leden

Wij zien jullie graag op 1 juni!

PS: een biertje kost maar 1.50 euro

Activiteit: Delftse hout Bon Vuur

De mei vakantie zit er weer op, maar wees niet getreurd want de mooie zomerse dagen zitten eraan te komen!
Iedereen kent dat perfecte zomer avondje wel. Waar men bij elkaar komt in de avond om weg te dromen in de vlammen van een vuur, om te genieten van een rustig achtergrond muziekje, maar toch vooral voor de gezelligheid en sfeer van een zomeravondje.
Sinds dit vorig jaar zo'n succes was, dit jaar weer een kampvuur te Delfshaven!
Het zal plaatsvinden op 31 mei om 19.00 uur
tot dan!

Sjon-Soos

Lieve leden,

Het is eindelijk zover, ik geef een huisfeestje! Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om mijn knusse nestje te bekijken.

Omdat ik zoveel vrienden heb, geef ik geen feestje in mijn kooitje, maar in mijn tweede huis Nova. Vanaf 16.00 staat de tap open, maar om 02.00 wil ik wel echt slapen hoor.

Omdat ik zoveel van groen hou, lijkt het me leuk als iedereen iets groens aan doet.

Ik zie jullie op mijn huisfeestje!

Met roze groet,
Sjon

Freakshakes bouwen Quetzal Delft

Lieve leden,

Zoals vele van jullie weten, hebben een aantal FMC'ers een voorliefde voor chocolade! Maar wat is nou lekkerder dan chocolade? Een zelf gepimpte Freak milkshake natuurlijk! De beste plek om deze Freak milkshakes te maken is bij Quetzal Delft!
Dit gaan we doen op 22 mei om 15.30.
Quetzal geeft ons ruim 30% korting! Daarnaast sponsert FMC nog een deel. Dus voor jullie kost het maar €3,-

Schrijf je snel in via de FMC Site, want VOL=VOL.

Groene groetjes,
AcCo