Borrel: Bestuurs-interesse

Max. aantal deelnemers: 100

Aanmelden evenement

Lieve leden,

Zoals jullie weten zijn wij opzoek naar gezellige eerstejaars studenten die na de zomervakantie het 13e bestuur van studievereniging FMC willen vertegenwoordigen.

Zou jij meer willen weten over hoe het is om in het bestuur te zitten? Of heb je nog een aantal vragen? Kom dan zeker naar de bestuur-interesseborrel op 23 april!

We zullen verzamelen om 16.00 uur bij de Delftse Hout en natuurlijk op 1,5 meter. Er zullen kleedjes worden neergelegd, met bij elk kleedje een huidig bestuurslid en een AO-lid. Zo kan je al je vragen kwijt en alvast kennis maken met het Advies Orgaan!

Ben jij er al helemaal uit? En wil je graag in het 13e bestuur van FMC? Stuur dan je motivatiebrief en CV t/m 30 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Hopelijk tot dan!

Met groene groet,